Lajmërime

Klinika Stomatologjike Universitare

Lexo me shume
Ftese Aktiviteti
Ftese Aktiviteti

APLIKIMI I PIEZOKIRURGJISË NË KIRURGJINË ORALE REFERUES: Dr. Eriselda Simoni Dr. Renato Isufi …

Lexo me shume

Shërbimet

Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë

Shërbimi i Filtrit
Shërbimi Ortodoncisë
Shërbimi Ortopedisë
Shërbime Kirurgjiale Maksilofaciale
Shërbimi Terapisë
Shërbime Kirurgjiale Maksilofaciale

Në Shërbimin e Kirugjisë Orale të Klinikës Stomatologjisë Universitare diagnostikohen dhe trajtohen problemet e lidhura me kavitetin oral, dhembët dhe nofullat si: ekstraksionet dentare, rezeksionin apikal, dens retines, trajtimin kirurgjikal i paradontopative, infeksionet odontogjene dhe jo-odontogjene, ndërhyrjet…

Lexo me shume
Shërbimi Terapisë

Në këtë shërbim diagnostikohen dhe trajtohen sëmundjet dentare të kariesit, pulpitit si dhe sëmundje të tjera jo karioze si dhe kryhen konsultime e keshillime mbi higjenën orale të pacientëve. Trajtimi i pacientëve në Shërbimin e Terapisë kryhet…

Lexo me shume